Upgrade на блог-а

Най-сетне и аз се реших да обновя софтуера на блог-а. Вече съм с WordPress 1.5. Ако не се забелязва разлика със стария изглед, значи съм успял да постигна целта си 🙂 На сайта за новите теми на WordPress има страшно много, но повечето ограничават твърде много мястото за текста и са по-трудни за поддръжка. Макар че ако излезе нещо по-интересно може и да си променя мнението. Липсва само календара в страничната лента, но не е болка за умиране. Ако остане време, ще го сложа пак. Поне с новата версия смяната на темите е (почти) фасулска работа. Новия WordPress работи и доста по-бързо, така че увеличих броя на видимите постинги. Дано не създаде отново проблеми.

Ако някой забележи проблеми с блога, като например Internal Server Error” (както се беше случвало преди), загубени линкове или нещо друго, нека да пусне един коментар, или да ми пише. Хм, ама аз май съм забравил да оставя емайла си на сайта. Ами адресът е “тоshе(маймунско а)буков[точка]ком (ха да видим сега спамерите 🙂 )

А да, за малко щях да забравя – сложих един малък и полезен плъгин да показва последните няколко коментара. Само че не съм сигурен дали е на правилното място в страничната лента.

One thought on “Upgrade на блог-а

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.