Тече, всичко тече…

“Тече, всичко тече.
Времето няма бряг
и ни влече,
няма как…”

из филма “Васко да Гама от село Рупча”

Още една седмица измина. Ей така като на шега се изтърколи Януари. А аз още пиша 2004-а по документите. Брей, че въртележка. Иначе през последните дни не се случи нещо особено – обичайните проблеми на работа, малко проблеми с блог-а (виж предния постинг), малко разговори с приятели по ICQ-то и навлизане в дебрите на Python. Малко повече подробности? Ами в събота отново работех по проекта за преместването на връзките към новата мрежа и пак ми дадоха един от зелените новаци да ми помага. Добре поне че този беше много изпълнителен и доста по-внимателен от предишния та успях да свърша с инсталирането на кабелите навреме. Остана само да се тестват. В понеделник (утре) може пак да има забележки, че изоставаме с графика… нищо ново под слънцето. Само се чудя как може да изпращат хора без достатъчно подготовка и да очакват да се справим навреме с всичко. Всъщност като се замисля май това е като естествен отбор – и аз бях същия в началото 🙂 . Е, щом почти цяла година се задържах на това място (за хубаво или лошо) мисля че съм се справил добре 😀 . За проблемите в блога – все още има какво да се желае – грешките пак ги има, макар и по рядко. TeraHz ми помогна с неговите съобщения. Сега error лога е пълен със съобщения за липсващи favicon.ico и robot.txt. Така че скоро ще трябва да се погрижа за иконка на сайта и описание на индексираните директории за уеб търсачките. Слагам ги в TODO списъка за следващата седмица. Той май доста се понапълни – ще трябва да звъня на подръжката на D-Link за рутер-а и да си прехвърля стария номер на телефона към новия оператор. И още …. и още… ежедневните проблеми ги има навсякъде, дори и в Англия 🙂

Вчера се зачетох в новия блог на TeraHz и разгледах албумите му със снимки. Брей, престарал се е с тях – не успях да разгледам дори половината. Но се радвам като виждам че се справя добре и че след няколко месеца живот и здраве ще се събре с неговата половинка.

Днес с Таня си направихме резервация в една италианска пицария за Свети Валентин. Тя вчера беше на покупки и се върна с нови ботушки и яке. Сега даже ми прави ревю и избира подходящо облекло за празника. Изглежда много секси, с къса пола и ботушките. Както винаги, разбира се 🙂 Но хайде вече да приключвам, че утре пак ще ставаме рано.

Лека нощ и успешна седмица на всички.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.