Забързано начало

Като на шега се изтърколи целият Януари. Годината започна много динамично на работата и почти приключихме един голям проект когато шефа ни издебна в засада и натовари с с втори такъв, който май ще се окаже по-костелив орех от първия. Нищо де, ние от работа и сложни проекти не се плашим ако ще и да са такива дето никой в компанията още не е правил.
Иначе в личен план повечето от свободното време (хм, какво беше това?!) си прекарваме с Жорката. Хлапето вече навързва думички в изречения и ни пее песничките които ги учат в градината. От смесицата на английски от градината и българския вкъщи се получават бисери като този: “Тати, come here. Гого и’ка painting.” Има и още ала не мога да се сетя сега за друго. Трябва вече да започна да си ги записвам.
Та това е де. Повече – по-нататък.

3 thoughts on “Забързано начало

  1. Ми Тошенце, запишете малкия в българска детска градина 😛 🙂 . Сигурен съм, че има в Лондон. Пък той енгилишкия ще си го научи и сам :D. А що се отнася до записването на бисерите, които ръси, е много добра идея да ги записваш. След време ще са много ценни :)))

  2. @Val: Вальо, лесно е да се каже, ала най-близката българска детска градина е през няколко квартала. А и освен това се съмнявам, че там ще ги научат на по-добър български. Дори и персонала да е български, децата пак ги учат на английски език, защото ще им трябва за училището по-нататък.

  3. Ам…..Тоше има и друго решение…при баба и дядо на селo (визирай България) 😛 :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.