RE: тук съм още

Жив съм. Мърдам още. Макар че ако активността в блога е показател за жизненост, досега сигурно трябваше да съм с последно причастие. Не предполагах, че предколедната почивка “за малко” ще се окажа толкова продължителна откъм блог-ване. Както и да е, отсъствието от онлайн пространството не означава липса на събития в офлайн живота. Никак даже. Ето кратък списък на събитията през последните седмици:

  • Платих си данъците. (Кожодери!)
  • Сертифицирах се за CompTIA А+. (Чак сега ли?!)
  • Снабдих се с нов телефон и съответно – нов номер. (Още един ли!) Таня също.
  • Карах се с хостинг компанията, защото би бяха омазали блога и галерията след ъпгрейд на оборудването им. (Пак ли!)

С една дума – не сме скучали с Таня и Жорко. А, относно Жорко – расте си мъника и дори не мога вече да му казвам мъник – расте с часове. Скоро очакваме първото зъбче. Междувременно всичко попадащо в обсега на ръцете му задължително се опитва на вкус. В случай, че нещо не бъде одобрено веднага се обявява публично чрез пронизителни писъци и мрънкания, преминаващи в бойни индиански викове в случай че мама Таня я няма в полезрението да го успокоява.

На работата също не ни оставиха да се наслаждаваме дълго на новогодишното настроение – в момента протичат няколко големи проекта по подмяна на оборудването в data center-а (хм, това на български като “изчислителен център” ли трябва да се преведе?) и се налага да впрегна цялата си енергия в организирането и осъществяването им (всъщност съм само едно от колелцата в не съвсем добре смазаната машина на Компанията).

С две думи – живи и здрави сме. Честита Нова Година със закъснение и Честити празници на всички, на които пропуснах да се обадя. Айде със здраве.

3 thoughts on “RE: тук съм още

  1. Най накрая да драснеш някой ред 🙂
    Радвам се, че сте добре и поздравления за CompTIA А+. Аз преди време го гледах и направих примерните тестове с 8 от 10.

    Честита Нова Година и на теб и на цялото ти семейство.

    П.С. Аз щях да ти пиша като видях интересните съобщения от блога ти, ама след 5 мин то се оправи.

  2. Честита нова година и от мен 🙂

    Ако намериш време ще се радвам да хвърлиш поглед на новия ми blog http://afx.geodar.com/
    Мисля че си взех поука след като ти миналата година (пак по това време) ми направи забележка относно темите по които пиша. Този път мисля че се отказах от манията да blog-вам вманиачено абсолютно всичко.. както и да занимавам читателите единствено и само със душевните ми терзания относно жените (или по скоро липсата им ;)) хаха

    ще се радвам ако видя блога си в read also някой ден 😛

    Относно сертифицирането .. тази година мисля да се пробвам пак за CCNA (след провала от преди няколко години…) не защото непременно ми трябва.. ами някак си ме гложди чувстовто че нещо съм оставил недовършено. пък и друга причина.. искам да си направя CV пък не знам какво да включа в него 😀 така че стискайте палци…

    До скоро…

  3. @Жоро: Не се и съмнявам, че ако се захванеш, ще се справиш с изпита за нула време. Много по-лесен е от CCNA.

    @afx: Е, ама не приемай крикитата ми като последна инстанция на истината. Все пак блоговете са за това да се пише нещо лично в тях. Аз просто имах пред вид, че блога ти в тогавашния му вид и съдържание не беше от тези, които биха ме накарали да се върна на него. Това не означава, че е лош – не забравяй че за всеки влак си има пътници. А доколкото за твоето сертифициране… не го прави само защото другите вече го имат. Не се и чувствай задължен пред мен. Направи го само ако наистина го желаеш и си готов да се справиш с предизвикателството. В противен случай рискуваш да се разочароваш още повече (преодоляването на което пък е една от стъпките към успеха) и да загубиш самоувереност (което пък би било крачка назад).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.