Бебе

Една важна новина относно нашето семейство – живот и здраве към края на годината двамата с Таня ще ставаме трима 🙂 Миналата седмица Таня беше на преглед и лекарите потвърдиха че е бременна във втория месец. В събота казахме на нашите родители и искахме да оставим малко време, за да научат и останалите роднини, но явно слуховете наистина се движат по-бързо от скоростта на светлината (за справка – виж “Пътеводител на галактическия стопаджия”) и вече май не остана някой, които да не знае. 🙂 С Таничка хем се радваме много, хем малко ни е страх. Бебе означава нови отговорности и задължения, за които не знаем дали сме подготвени. Но бебе означава също и много радост и положителни емоции. От друга страна има и толкова неизвестни около нас самите и нашето положение в Обединеното Кралство… Важното е да се обичаме и да се подкрепяме. Вярвам, че останалото все ще се нареди някак.

П.П. Ако някой знае интересни сайтове за майки и отглеждането на деца, да ги дава насам Засега с Таня четем календара на бременноста по месеци, и сайтовете за млади майки и татковци www.bg-mamma.com и www.bgmama.com.

12 thoughts on “Бебе

 1. За Наско и Любо: еее, ама вие живи ли сте, бре диванета такива. Благодарности за пожеланията. Да ви се връщат тъпкано 😉
  За Владко: благодарим за линк-а. Ама веднага ми идва наум въпроса ти откъде знаеш за него 😀

 2. Честито! Много се радвам за вас. Пожелавам ви да ви е живо и здраво бебчето, да имате незабравими моменти и да споделите с нас всички интересни преживявания 🙂

  Решихте ли вече как ще се казва? 🙂

 3. За споделянето – ще споделяме. А относно как ще се казва вече сме намислили, но като му дойде времето ще разкажа 🙂 Сега мога само да спомена, че ако е момче ще бъде моето предложение за име, а ако е момиче – от Таня. Да сме живи и здрави само.

 4. На едно страхотно семейство – Честито за вашето щастие от Фани и Деси и още някой 🙂

  Радваме се с вас на щастието и ви желаем лека бременност, най-вече за Таничка, но и за таткото на мъничкото бебче. Сигурно сте го щраканали вече на видеозон – една запетайчица е, а една ли? А е такова чудо, нали! То си е направо вълшебство. Радвайте се много и всичко да е ОК.

  3 важни неща не искам да пропускам да ви спомена обаче:
  – обичайте се всеки ден повече и повече
  – обмисляйте дългите пътувания сега и то само ако ви се налагат, пазете се и тримата
  -Таничка, на мен ми казаха да пия фолиева киселина като бременна, ако не са ти казали вземи и ти – “ACIDUM FOLICUM”. Аз малко късно започнах да взимам, но мисля, че няма проблеми, а за какво е – за да спомогне образуването на гръбначния стълб на бебчо. Трябвало да се взима още при опитите за бременност, ама кой да знае. Важно е особено за пушачки, но ти не си. За това ти казвам.

  Пращаме ви много усмивки, новината е чудесна, а усещането – вече знаем, е несравнимо :)))

  Бъдете щастливи и спокойни.

  Обичаме ви: Фани + 1/2, Деси, Макси
  [редактирано от Тоше]

 5. За Мира: Благодаря за пожеланията. Ами малко е рано за снимки – ние сме си същите (все още), но когато промените започнат да стават видими ще направим нови снимки. И ще ги сложим на обичайното място в Галерията.
  За Фани и Деси: Благодарим от сърце за поздравите и съветите. Таня вече взима таблетки с фолиева киселина. Дълги пътуванията и без това не се очертават в скоро време (но никога не е късно де 🙂 ). А че си обичкам моята Таничка … мисля че затова най-добре да питате нея 🙂

 6. Попаднах случайно на този сайт,но доста подробно го разгледох.Това,което ви се случва много ме развълнува.Пожелавам на вашето семейство много здраве и силни емоции.А малчугана,който очаквате здраве и живот, да ви носи много усмивки и радост!!!!

 7. @Дени,

  Хехе, благодаря за пожеланията. Да ти се връщат тъпкано. А за силните емоции – определено не мога да се оплача, че ни липсват. Мисля скоро да пусна една поредица постинги “Приключенията на барон Тошенхаузен и баронеса Таненсбаун в Кралството” 🙂

 8. Здр.Може ли някой да ми помогне с едни теми:Свободата като състояние на духа.Преодоляването на роба в себе си.Измерение на съзнанието за дълг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.