Един хубав уикенд

Последния уикенд почивах и двата дни. Толкова е хубаво човек да има ДВА почивни дни. През последната една година (ако не броим първите три месеца) почти всяка събота (а понякога и в неделя) работех. Таня много се ядосва, защото дори в неделя, когато се предполага, че трябва да се видим и да си обърнем повече внимание един на друг, аз обикновено прекарвам сутринта в разговори с родителите, а следобед засядам на лаптопа до вечерта. Признавам си, че това е единственото време, което съм си в моя свят, моето малко лично местенце в Матрицата, където правя каквото ми харесва и както ми харесва. Сигурно е много егоистично спрямо Таничка 🙁 А преди време се смеех, когато и разказвах, как жената на един приятел казваше “Откакто се оженихме, разбрах колко добре изглежда мъжът ми … в гръб”. Този приятел беше програмист. Явно ще трябва да се науча да споделям повече от времето си с нея.
Иначе уикенда беше интересен – в събота оправях един broadband (след като преди го бях развалил) и се видях с приятелите от първата ми работа в Лондон. Павката и Владо заслужават да им отделя специално място в блога, особено за възрожденско-хумористичните стихчета на Павката (познат още като Мистър България – Лондон 2004, четвърто място според журито и първо – според публиката) . А в неделя … в неделя разговарях по цял ден (за справка – виж предния пост). Освен това откирх, че най-сетне момчетата от acpi.sf.net са свършили чудесна работа и вече мога да следя статуса на “умната” батерия (smart battery) по Линукс. Това май беше последната спънка, спираща ме да мигрирам изцяло лаптоп-а под Линукс. Но и това заслужава отделна история в блога. Но не сега – уморен съм. 🙁 Таня също.

Само да вмъкна, че заради грешка в настройките и заради ъпгрейда на блог софтуера, временно нямаше възможност за писане на коментари. Вече грешката е поправена, за съжаления има промяна и в линковете към някои от постингите. Ако някои е слагал линк – нека да го обнови. Освен това Таня качи и снимките от Gurnsey в Галерията. За любопитните – вижте тук. Особено се харесвам на тази снимка 🙂

2 thoughts on “Един хубав уикенд

  1. Привет скъпи Таня и Тоше
    Разглеждаме прекрасната ви галерия и мислено пътуваме с вас.
    Целувки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.